Om Backergruppen

Backergruppen er en solid aktør med lang erfaring i markedet for næringseiendommer og boligutvikling i Bergensregionen

Backergruppen består av selskapene Backer Eiendom, Backer Bolig AS og Kepla AS.

Backer Eiendom eier ca 70.000 m2 kontor-, helse-, lager-, logistikk og kombinasjonslokaler i ulike bygg i aksen Bergen sentrum til Flesland. Eiendommene er fleksible, miljøvennlige og moderne. Våre leietakere er både offentlige virksomheter og private firma.

Backer utvikler og forvalter egne eiendommer med et langsiktig perspektiv.

Backer Bolig AS utvikler og bygger boliger og leiligheter i og omkring Bergen.
Vi utvikler prosjekter i egenregi eller sammen med grunneier.

Kepla AS er ett frittstående konsulentfirma innen prosjektadministrative tjenester. Vi har bred og allsidig erfaring innen prosjekteringsledelse, prosjekt- og byggeledelse for private og offentlige byggherrer. Les mer om Kepla på http://www.kepla.no

Miljøfyrtårn

Backer ønsker å gjøre en innsats for miljøet, samt vise samfunnsansvar, og er  Miljøfyrtårn sertifisert.

Miljøfyrtårn er en nasjonal sertifiseringsordning rettet mot privat og offentlig sektor, særlig med vekt på små og mellomstore bedrifter. Miljøfyrtårn-sertifiseringen er en dokumentasjon på god miljøstyring, og skal hjelpe oss med å skape en miljøvennlig drift og gi en tydelig og dokumentert miljøprofil. Tiltakene er konkrete og målbare, og skal være lønnsomme for den enkelte virksomhet.

Breeam Excellent
Backer bygg Nesttunbrekka 99, hvor Multiconsult er leietaker, er Bergens første Breeam Excellent-sertifiserte bygg. Vi er stolt !